начало   начало   .   за компанията   за фирмата    .   контакти   контакти     .   кариери   кариери                              bg     en     de     
ТЪРГОВИЯ        .         СТРОИТЕЛСТВО     .        ИМОТИ
bulgarien keywords

Skip Navigation Links
Строителни продукти  Expand Строителни продукти  
Строителна химия и смеси  Expand Строителна химия и смеси  
Топлоизолации   Expand Топлоизолации   
Сухо строителство  Expand Сухо строителство  
Бои, лакове, мазилки  Expand Бои, лакове, мазилки  
Врати  Expand Врати  
За банята  Expand За банята  
Отводнителни системи   Expand Отводнителни системи   
Покривно осветление  Expand Покривно осветление  
Слънцезащита  Expand Слънцезащита  
Инструменти  Expand Инструменти  
Пожарозащитни завеси, димни бариери  Expand Пожарозащитни завеси, димни бариери  
bulgarien keywords

Skip Navigation Links Начало » Търговия » ПРОДУКТИ » Пожарозащитни завеси, димни бариери » Пожарозащитни завеси Принтирай  Изпрати


Пожарозащитни завеси 

Fibershield P           Fibershield E        Fibershield I
                Fibershield H       Fibershield S           Fibershield F        Fibershield W                     


КОНЦЕПТУАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАЩИТА С ПОЖАРОЗАЩИТНИ ЗАВЕСИ STOEBICH
  

 

Ситуация

Решение

Тип Завеса

Отвор в стена
Как да изолираме големи отвори в стени – в зависимост от целта на защита въпреки ограниченото пространство или други архитектурни изисквания? 


Тези автоматични системи са много компактни и лесни за приложение във всяка ситуация. Можете да изберете между нива на защита “E90-180” или “EI30-120” в зависимост от класификацията за пожарна безопасност („невидима пожарозащита”)

Fibershield-P

Fibershield-E

Fibershield-W  Отвор в тавана
Как да изолираме големи отвори в тавани – в зависимост от целта на защита въпреки ограниченото пространство или други архитектурни изисквания? 
 Тези автоматични системи са много компактни и лесни за приложение във всяка ситуация. Можете да изберете между нива на защита “E90-180”, “EW60-120” или “EI30-120” в зависимост от класификацията за пожарна безопасност („невидима пожарозащита”)

 Fibershield-H

 Пожарозащита при ъглови ситуации
В случай на ситуация с колони или странични елементи – как да се постигне пожарозащита, като се изисква заобикаляне на ъгъл или ограничаване на пространство от четири страни 
 Fibershield-S противопожарна завеса се предлага в полигонна форма без да нарушава интериорния дизайн, и все пак да се постига изискуемата изолираност. Със своят плосък дизайн системата е лесна за монтаж в таван, като може да се произведе с големи широчини и дължини. Ъгълът между страните може да варира между 300 и 1500.

 Fibershield-S


 За отвори във фасади с ъглово положение
В случай, когато сгради или части от сграда се съединяват в ъглова ситуация или ако са разделени от пожарна стена, не се позволява да има отвор в пожарната стена в рамките на 5м. Последното не се отнася за ситуация, когато части от сградата се съединяват при повече от 1200. (Немска наредба за строителството). Как да се гарантира безопасността, ако се предвиждат отваряеми прозорци?

 Защитата се осигурява с възможността да се монтират завеси отвътре или отвън на сградата. С тази автоматична система става възможно използването на стандартни прозорци (без огнеупорни стъкла). Запазва се комфорта на помещенията.  Fibershield-F

Fibershield-W 

 За отвори във фасади с минимално отстояние между сгради
Съгласно немските разпоредби се изисква минимално разстояние м/у две сгради от 3-5 метра. В случай на по-малко отстояние стените трябва да са пожаро-устойчиви. Отворите е необходимо да се обезопасяват срещу нахлуване на пожар

 Възможност за вътрешен или външен монтаж на завеси. В този случай може да се използват стандартни отваряеми прозорци. Издръжливостта относно функционалността е с 10 годишна гаранция срещу износване (MFPA Лайпциг). 


 Fibershield-F

Fibershield-W 
 Отвори във фасадата и козирки
В случаи, когато покривът на сградата се съединява със стени с отвори или със стени, които не са пожаро-устойчиви, коефициента за пожаро-устойчивост на тези стени в отстояние 5 m трябва да е същия като на покривната конструкция на прилежащата сграда.

 Възможност за вътрешен или външен монтаж на завеси. В този случай може да се използват стандартни отваряеми прозорци.


 Fibershield-F

Fibershield-W

Fibershield-Н 
 За предотвратяване разпространението на пожар от едно ниво на друго
Текстилни прегради за предотвратяване разпространението на пожар от един етаж на друг.

 Завеси интегрирани в конструкцията на сградата. Задействат се автоматично при сигнал за пожар от пожаро-известителна система.  Fibershield-W

Fibershield-E 
 Образуване на секция
Образуването на секции вътре в помещенията ограничава риска от пожар, особено при опазване на машини и оборудване. 


 Пожаро-защитните завеси образуват защитни прегради – стени и таван. Задействането на системата е съобразено с проектираната пожаро-гасителна система – вода или газ и изискванията за дебит. Системите със странични водачи се използват приеритетно за посрещане на изискванията за налягане при системите с газ.

 Fibershield-S

Fibershield-E 

jung Пожарозащитни завеси, димни бариери jung
        Пожарозащитни завеси
jung
hansgrohe

KALDEWEI

DURAVIT

 

.


    линкове | поверителност 

    Copyright © 2007 ЮНГ ООД 
    Всички права запазени.
.
Share |

бул. Ботевградско шосе 262, София 1839, тел. 02 / 91 91 600 факс 02 / 91 91 611
email: jung@jung.bg      www.jung.bg