MAPEI PVC ВОДООТКАПВАЩ ПРОФИЛ СКРИТ МОНТАЖ 10/10 – 2,5М

Описание

МАПЕИ PVC ВОДООТКАПВАЩ ПРОФИЛ СКРИТ МОНТАЖ 10/10 – 2,5М

100 м.