MAPEI MAPESTONE TFB 60

Описание

 Mapestone TFB 60 e готов за употреба разтвор за изпълнение на цименто пясъчно легло преди монтаж на павирани и каменни настилки с клас по въздействие XF4, висока якост на натиск и добра устойчивост на противообледенителни соли и цикли на замразяване и размразяване.
 Области на приложение: Mapestone TFB 60 се използва за направата на цименто пясъчно легло за структурирани настилки от естествен камък, подходящи за автомобилно движение, за площади, пътища, паважи, паркинги, пешеходни пътеки, кръстовища с кръгово движение и ограничители на скоростта. Той е подходящ за полагане на павета, каменни плочи, каменни блокове.
 Mapestone PFS 2 е предварително смесен, високоякостен разтвор с добра устойчивост на противообледенителни соли и цикли на замразяване, клас по въздействие XF4 за фугиране на павирана и каменна настилка.
 Области на приложение: Mapestone PFS 2 се използва за фугиране на настилка от естествен камък за площади, пътища, паважи, паркинги, пешеходни пътеки, кръстовища с кръгово движение и ограничители на скоростта, направени от каменни блокове, каменни плочи, павета.
Запълнените с Mapestone PFS 2 фуги са устойчиви на цикли на замразяване и размразяване (клас по въздействие XF3) и противообледенителни соли (клас по въздействие XF4) и са много здрави (C45/55) и високоустойчиви на абразия.
Mapestone PFS 2 е лесен за употреба, като трябва само да се смеси с вода.